Saturday, October 19, 2013

O&O CleverCache 7 Pro

Walaupun dengan perkakasan terkini, pemprosesan gambar digital, video, permainan dan banyak pelayan berterusan sering boleh membawa kepada masa yang panjang atau menjawab "beku" program. Malah, ia sering tidak kekurangan kapasiti memori utama itulah yang bersalah, tetapi pengurusan cache fail sistem operasi Windows anda. O & O CleverCache memastikan bahawa cache fail semula manakala berjalan komputer: sesuatu yang lain biasanya memerlukan restart komputer. O & O CleverCache akan membenarkan anda terus mengekalkan tahap maksimum prestasi pada komputer anda - tidak ada permulaan yang baru diperlukan, dan dengan hanya beberapa klik tetikus anda.
O & O CleverCache menghalang mereka program terkenal dan permohonan "membeku" di mana biasanya hanya menutup program dengan Windows Task Manager boleh membantu. Hanya memasang O & O CleverCache dan biarkan ia menjaga komputer anda atau pelayan pengurusan ingatan.
Mengurangkan cache fail program dikurangkan

Pengguna akan mengurangkan tetingkap aplikasi untuk bar tugas dan meninggalkan ia berjalan di latar belakang semasa aplikasi lain sedang digunakan. Ini adalah kes dengan pengguna aplikasi Office , yang sering bertukar-tukar antara aplikasi Office yang berbeza pada frekuensi yang tinggi. Tetapi, jika permohonan itu dikurangkan, ia masih terus menggunakan sumber ingatan utama , mungkin memakan sumber fail cache juga. O & O CleverCache ketara mengurangkan sumber cache dan dengan itu meningkatkan didapati sumber ingatan utama. Ini keputusan dalam masa respons yang lebih cepat untuk aplikasi aktif.

Pengurusan Profil dipertingkatkan

Pengurusan profil dipertingkatkan menyediakan O & O CleverCache dengan profil yang telah ditetapkan , yang menjadikan ia lebih mudah untuk bekerja dengan program ini. Anda juga boleh menetapkan tetapan anda sendiri dalam profil pengguna. Ini akan membolehkan anda untuk memuatkan tetapan cache anda , katakan , menyunting video atau permainan pada hanya ketika yang tepat. Malah jika anda memasang semula Windows, profil pengguna anda tidak akan hilang , kerana O & O CleverCache mampu untuk mengeksport dan mengimport profil ini sebagai fail.

 O & O Mem -O- Selamat: Kawalan selang mengemaskini cache fail

" Mem -O- Selamat" membolehkan anda untuk mengawal selang mengemaskini cache fail. Dalam usaha untuk meningkatkan prestasi sistem , data tidak segera bertulis kepada cakera keras, tetapi buffered dalam fail cache dalaman menunggu untuk data tambahan yang juga mungkin perlu ditulis. Hanya berapa lama tempoh menunggu ini berlangsung tidak biasanya sesuatu yang anda boleh mengawal: tidak sehingga O & O Cache Pandai memasuki gambar. O & O CleverCache 7 membolehkan anda mengawal selang update ini , membolehkan anda untuk memastikan bahawa sekurang-kurangnya jumlah data hilang sekiranya berlaku kemalangan sistem atau sesuatu yang serupa.


**website : www.oo-software.com
**Translate oleh GoogleBagaimanakah cara mendapatkan "Serial key" O & O CleverCache 7 Pro 

Hasil dari "menggoogle" hari ini. TingkapBuruk telah menjumpai Page Promo dari O & O (German)


Hanya perlu daftar email anda.Lesen akan dihantar ke email anda.

Peace............................................No comments:

Post a Comment